Lumineus Natural Cosmetics
natuurlijke
huidverzorging!

                       
Verkoop
Voor beauty salon bestellingen kunt u contact opnemen met info@lumineuscosmetics.com
Wij sturen u graag alle informatie toe.

CalmSens

Kalmerend & beschermend

De CALMSENS productlijn werkt kalmerend en beschermend. De lijn bestaat uit een speciaal ontwikkelde day & night crème, revitalising masker en intensiv serum. Alle werkzame ingrediënten zijn 100% natuurlijk en plantaardig.

De CALMSENS lijn bestaat uit nauwkeurig samengestelde formules met huid-eigen ingrediënten. De unieke werkzame ingrediënten zijn o.a. rijstkiem-, soja-, argaan-olie, shea boter, aloë vera, calendula en de exclusieve complexen Aquaxyl™ en Hydroviton™. De producten bevatten geen onnatuurlijke, chemische of allergieveroorzakende ingrediënten. Lumineus CALMSENS is parfumvrij en werkt kalmerend & beschermend voor de gevoelige huid.


HydrActiv

Optimale bescherming & vochtregulerend

De HYDRACTIV productlijn zorgt voor optimale bescherming en is vochtregulerend. De lijn bestaat uit een speciaal ontwikkelde day & night crème, revitalising masker en intensiv serum. Alle werkzame ingrediënten zijn 100% natuurlijk en plantaardig.

De HYDRACTIV lijn bestaat uit uitgebalanceerde formules met een hoge concentratie werkzame ingrediënten. De unieke werkzame ingrediënten zijn o.a. rijstkiem-, jojoba- & avocado-olie, shea boter, vitaminen, hyaluronzuur en de exclusieve complexen Hydroviton™ en Aquaxyl™. De producten zijn rijk aan natuurlijke oliën, vitaminen en bouwstoffen voor de voeding en het natuurlijk herstel van de normale tot droge huid.NutrActiv

Rimpelvermindering & optimale bescherming

De NUTRACTIV productlijn zorgt voor rimpelvermindering en optimale bescherming. De lijn bestaat uit een speciaal ontwikkelde day & night crème, revitalising masker en intensiv serum. Alle werkzame ingrediënten zijn 100% natuurlijk en plantaardig.

De NUTRACTIV lijn bestaat uit geavanceerde formules met een hoge concentratie werkzame ingrediënten. De unieke werkzame ingrediënten zijn o.a. rijstkiem-, avocado-, rozenbottel-olie, shea boter, hibiscin, vitaminen, hyaluronzuur en de exclusieve complexen TriMoist™ en Keratoline™. De producten zijn rijk aan werkstoffen, die de rijpere huid herstructureren, hydrateren, en een unieke verstevigende werking hebben.


PuriClear

Zuiverend & herstellend

De PURICLEAR productlijn werkt zuiverend en herstellend. De lijn bestaat uit een speciaal ontwikkelde day & night crème, revitalising masker en intensiv serum. Alle werkzame ingrediënten zijn 100% natuurlijk en plantaardig.

De PURICLEAR lijn bestaat uit uitgebalanceerde formules met een talg-regulerende, zuiverende en rustgevende werking. De unieke werkzame ingrediënten zijn o.a. rijstkiem-, jojoba- & macadamia-olie, shea boter, thee extracten, vitaminen en de exclusieve complexen Keratoline™ en Sepicontrol™. Een weldaad aan huid-eigen bouwstoffen, mineralen, eiwitten en anti-oxidanten voor de vette-gecombineerde huid. 


Gezichtverzorging algemeen

Lumineus HydrEye


WinkelwagenU heeft een account nodig om online producten te bestellen. Neem contact op met Lumineus voor een account.