Lumineus Natural Cosmetics
natuurlijke
huidverzorging!

                       
Lumineus Kennismakingsdag op  donderdagavond 22 juni

Wil jij ook aan de slag met natuurlijke huidverzorging- en verbeteringsproducten in je salon? Wij nodigen je uit kennis te maken met Lumineus Natural Cosmetics. Kom op donderdagavond 22 juni om kennis te maken met onze natuurlijke producten.


Tijdens je bezoek kun je zelf onze producten ervaren. Er wordt o.a. een demo gegeven met de Lumineus ActivPeel, een nieuwe peeling in ons assortiment. Deze peeling is met grote zorg samengesteld op basis van natuurlijke fruitzuren en kruiden, en dringt door tot de basale cellaag. Nieuw is ook de ActivCream, een rijke dag/nachtverzorging met plantaardige stamcellen.

Tijdens deze dagen bieden wij je ook de mogelijkheid een startpakket aan te schaffen voor € 199,90 ex. BTW. Maak zelf je keuze uit diverse producten en start Lumineus:
  • 1 oppervlakte reiniger
  • 1 diepte reiniger
  • 2 dag/nacht crèmes
  • 2 maskers
  • 1 massageolie

Schrijf je in en ervaar wat Lumineus Cosmetics voor jouw salon kan betekenen. Wij kijken uit naar je komst. Aan deze dag zijn geen kosten verbonden.

Voor meer informatie  kunt u contact opnemen via info@lumineuscosmetics.com of telefonisch 023-8200939.

Lumineus Natural Cosmetics heeft met grote zorg een unieke 100% natuurlijke & plantaardige product range voor de professionele schoonheidssalon samengesteld. waarvan de productie in Nederland plaatsvindt.

Natuurlijke, stralende schoonheid is het resultaat van Lumineus Natural Cosmetics producten!